Karriere.

Over 80% av piloter utdannet hos oss er i relevant jobb 1 år etter endt utdannelse. Ifølge Boeing er behovet for nye piloter enormt i årene som kommer, og bare i Europa trengs 115 000 nye piloter de neste årene.

Karriere.

Over 80% av piloter utdannet hos oss er i relevant jobb 1 år etter endt utdannelse. Ifølge Boeing er behovet for nye piloter enormt i årene som kommer, og bare i Europa trengs 115 000 nye piloter de neste årene.

NORSE + OSM AVIATION ACADEMY

(Vårt 2. Offisersprogram)

Vi samarbeider med Norse Atlantic Airways gjennom et kadettprogram som skal forberede studentene våre på en fremtidig karriere i langdistanseflyene. Norse driver lavprisflyvninger mellom Europa og Nord-Amerika med 15 moderne og mer miljøvennlige Boeing 787 Dreamliner-fly.

Behovet for piloter i årene som kommer er enormt, og flyselskapene skal ansette i tusentall. Reisetrangen har våknet etter lang tid i dvale, så nå er tiden inne for å gi drømmen en sjanse. Boeing spår at det trengs 115 000 nye piloter bare i Europa frem til 2040.

Sammen holder vi stø kurs mot din pilotdrøm. Over 80% av piloter utdannet hos oss er i relevant jobb 1 år etter endt utdannelse.

Takket være våre kadettprogram og nære samarbeid med ulike flyselskap som f.eks. Norse Atlantic Airways og Norwegian, har du gode sjanser for å fly rett inn i drømmejobben, og du er rigget for en lang og sikker karriere som pilot.

«Vi ser på studentene våre som fremtidige kolleger og streber etter å sikre at studentene våre har de beste karrieremulighetene etter endt utdanning. Å ha flere flyselskapskunder i porteføljen vår er en vitnesbyrd for teamet vårt og organisasjonen med hensyn til kvaliteten på produktene og tjenestene vi leverer, og vil også motivere våre studenter og instruktører til å studere og jobbe flittig for å forfølge disse mulighetene og skape en fremtid for seg selv», sier Hans Kyrre Hultgren, administrerende direktør ved OSM Aviation Academy.

NORWEGIAN + OSM AVIATION ACADEMY

(First Officersprogram)

Vi er glade for å kunngjøre at Norwegian og OSM Aviation Academy har signert en eksklusiv avtale for å ytterligere styrke deres langvarige partnerskap.

OSM AA skal trene neste generasjon Cadet First Officers for Norwegian på ‘Airline Ready’ pilotprogrammet.

Etter vellykket eksamen vil utvalgte kandidater få muligheten til å bli med Norwegian som flyr B737 NG & MAX som First Officer.

Norwegian er et stort og ekspanderende lavprisselskap som opererer fly med en ordre på 50+30 Boeing B737 Max – Norwegian tilbyr en høyfrekvent innenlandsflyrute innenfor Skandinavia og Finland, og til forretningsdestinasjoner som London, samt til ferier destinasjoner i Middelhavet og Kanariøyene, og transporterte over 30 millioner mennesker i 2016.

«Vi er begeistret for å styrke relasjonene våre ytterligere gjennom dette samarbeidet med Norwegian, et av de mest smidige og robuste lavprisflyselskapene i Europa,» sier Hans Kyrre Hultgren, administrerende direktør ved OSM Aviation Academy.

JOBB HOS OSM AVIATION ACADEMY

Kan du tenke deg å bli flyinstruktør? Vi søker alltid etter flinke instruktører som kan bidra med å utvikle vår skole ytterligere. Som flyinstruktør hos oss blir du en del av et ungt og fremoverlent miljø, hvor målet er å utdanne de beste pilotene.

Å jobbe som flyinstruktør gjør deg til en mer erfaren pilot, du vil være en leder og veileder for dine studenter, og du vil opparbeide deg flytimer.

Noe for deg?

VI HJELPER DEG MED FORBEREDELSER TIL DITT JOBBINTERVJU

Vi tilbyr et karrierehjelp program for alle studenter som fullfører det integrerte programmet her på OSM Aviation Academy. Dette innebærer at studenter som tidligere har studert hos oss, kan komme tilbake å få oppfrisket kunnskapene sine. De kan få delta i et simulert jobbintervju, få tips fra erfarne instruktører og fly i vår Boeing 737NG simulator.

Vi er ufattelig stolt av våre studenter. Vi har fra første rad fulgt deres personlige utvikling, med alle de utfordringene en pilot utdannelse har å by på. Vi lever på et motto om at våre studenter er våre fremtidige kollegaer, noe som reflekterer kompetansen og dyktigheten på våre uteksaminerte studenter.

Karrierehjelp programmet viser at vi har stor tro på våre studenter. Vi vet at de mottar den beste pilot opplæringen og at de er profesjonelle i det de gjør. Karrierehjelp programmet ble opprettet for å sørge for at våre studenter blir ivaretatt frem til de lander sin første jobb som pilot.

Samarbeidspartnere.

Vi samarbeider med flere norske flyselskaper, blant annet Norse og Norwegian. Vi har også flere andre solide samarbeidspartnere.

NYSGJERRIG PÅ LIVET SOM PILOT?

Les mer om dette på bloggen vår her

NYSGJERRIG PÅ LIVET SOM PILOT?

Les mer om dette på bloggen vår her

Følg oss på Instagram