Logo

Meny

Samarbeidspartnere.

Norwegian

Norwegian er det tredje største lavprisselskapet (LCC) i Europa med over 5 500 ansatte. Norwegian opererer over 400 linjer til mer enn 130 destinasjoner i Europa, Nord Afrika, Midtøsten, Thailand, India, Syd-Amerika og . Norwegian har vært en partner siden 2013.

Scandinavian Airlines (SAS)

Scandinavian Airlines (SAS) ble etablert 1946 og betjener 130 byer rundt om i verden. SAS er også medlem av Star Alliance sammen med 28 andre flyselskaper verden over. SAS har vært vår samarbeidspartner siden 2013.

Norse atlantic airways

Norse Atlantic Airways

Norse Atlantic Airways er et norsk flyselskap. Selskapet ble etablert i februar 2021, og starter flyvninger juni 2022. Flyselskapet er et lavpris, langdistanse flyselskap, som opererer utelukkende med Boeing 787 Dreamliner. 

Ryanair

Ryanair Holdings plc er Europas største flyselskap og morselskap til Ryanair, Ryanair UK, Buzz, Lauda og Malta Air. Sammen er de Europas reneste, grønneste flyselskap med ambisiøse bærekraftsmål for 2030. De forbinder over 240 destinasjoner i over 40 land og tilbyr de laveste prisene i Europa.

Widerøe

Widerøe er Skandinavias største regionale flyselskap og flyr til 49 destinasjoner i Norge og Europa. Med 2500 engasjerte medarbeidere har selskapet et stort engasjement for å skape muligheter mellom små og store steder. 

Alliance Aviation

Alliance Aviation er det største uavhengige luftfartsopplæringssenteret i USA og Latin-Amerika som er i stand til å møte dine flyopplæringsbehov.

Avenger Flight Group

En global leder innen kommersiell luftfartssimulering, treningsvirksomhet og den største privateide treningsorganisasjonen i verden.

European Pilot Selection & Training

EPST ble grunnlagt i 1997 i Utrecht, Nederland, og er en av OSM Aviation Academy sine samarbeidspartnere i Europa. EPST gjennomfører blant annet selektering på vegne av OSM Aviation Academy i Nederland.

OSM Aviation AirTech

OSM Aviation AirTech er ett godkjent EASA Part-145 (SE.145.0089) verksted som gjennomfører vedlikehold av flymaskiner og helikoptre for OSM Aviation Academy og eksterne kunder. OSM Aviation AirTech er ett Cessna Service Center og den eneste sertifiserte forhandleren av Cessna originaldeler i Sverige. OSM Aviation AirTech er også godkjent Robinson Service Center og Diamond Service Center.

Kustbevakningen

Kystvakten er en sivil statlig etat under Justisdepartementet. På vegne av Riksdag og regjering jobber de med redningstjeneste, maritim overvåking og er en del av samfunnets kriseberedskap i det maritime miljøet.

Deres visjon er et trygt, rent og levende marint miljø for alle.

Luftforsvaret

Luftforsvaret er Norges flyvåpen, organisert som en forsvarsgren i Forsvaret. Luftforsvaret overvåker, kontrollerer og hevder suverenitet i luftrommet over norsk territorium og tilstøtende områder.

Svenskt Ambulanseflyg

Swedish Ambulance Aviation er en kommuneforening der alle Sveriges 21 regioner er medlemmer. Virksomheten koordinerer og gjennomfører ambulansetransport med fly med beredskap på tre beredskapsbaser, 24 timer i døgnet, hele året.