Om oss.

OSM Aviation Academy er skolen for deg som drømmer om å bli pilot, og som ønsker en karriere i lufta. Sammen skal vi få deg gjennom 20 intensive måneder med teorifag og flyprogram slik at du er best mulig forberedt på din fremtidige karriere som pilot.

Hos oss møter du en kombinasjon av norske og utenlandske studenter og instruktører, i et internasjonalt miljø – likt det du begynner i som ferdig utdannet pilot.

Da flyspråket er engelsk, er all undervisning på engelsk, både i teoriundervisningen og i flyprogrammet.

Instruktørene våre er utdannede piloter, noe om betyr at du får tett og god oppfølging av folk som selv vet hva det vil si å gå gjennom en pilotutdanning.

Vi har høy standing i bransjen, og nært / samarbeid / med flyselskaper som blant annet Norse Atlantic Airways og Norwegian Air Shuttle. De fleste av våre tidligere studenter har fått relevant jobb senest 1 år etter endt utdannelse.

 

Vi holder til midt i Arendal sentrum. Lokalene er utstyr med klasserom, grupperom og ulike soner for en pust i bakken.

Flygning gjøres fra Arendal lufthavn Gullknapp, en flyplass tilpasset OSM sine behov for å utdanne topp kvalifiserte piloter. Flyplassen ligger ca. 20 minutter fra sentrum av Arendal, og vi har egen transport som tar elevene våre ut til flyplassen.

/ Mer om campus & flyplassen / 

Arendal, Norge

Campus i Arendal åpnet dørene i september 2018 og ligger på Sørlandet. Arendal er en kystby kjent for sine festivaler og båtliv er en populær aktivitet her hele året (selv om den definitivt topper seg i sommersesongen).

Arendal er Norges 14. største by målt i befolkningsstørrelse. Kristiansand (Norges 8. største by) ligger kun en 50-minutters kjøretur fra Arendal, så du vil ha flere kystperler å utforske i løpet av din tid som student i Norge. For ikke å snakke om at du vil nyte kystnaturen fra «klasserommet» i cockpiten også.

Våre fly og simulatorer

Start video
Cessna Skyhawk (C172) G1000 

En-motors treningsfly som benyttes til grunnleggende flytrening, og dette er det første flyet du vil fly som pilotstudent hos oss.

Start video
Diamond DA42

To-motors treningsfly som brukes til trening på multi-enging programmet, samt til de avsluttende fasene av instrumenttreningen. Topp teknologisk og moderne treningsfly.

Start video
Boeing 737NG Simulator

Boeing-simulatoren brukes helt i slutten av ditt flyprogram for å trene på å fly store rutefly, og samarbeid i cockpit (MCC/Multi Crew Cooperation). Simulatoren er den mest teknisk avanserte og realistiske simulatoren på markedet.

De andre avdelingene våre

Västerås, Sverige

Vårt treningssted i Västerås er Sveriges femte største by når det gjelder befolkningsstørrelse og er et flott sted å studere. Shopping, restauranter og til og med en kabelpark for wakeboarding er noe av det du kan forvente å finne i denne sjarmerende byen.

Fort Lauderdale, USA

Vårt treningssted i USA ligger i Fort Lauderdale, Florida. Fort Lauderdale er en kystby ved Atlanterhavet ofte kjent for sine strender og båtkanaler. Foruten milevis med blå vannveier og sandstrender, tilbyr byen også et mangfold av underholdning og kulturell interesse du kan nyte mens du tar en pause fra studiene.